Det Interaktive Danmark i Tal 2015

unavngivet

Ny rapport fra Interactive Denmark viser blandt andet, at beskæftigelsen fortsætter med at stige i spil- og interaktionsindustrien.

Interactive Denmarks årlige rapport om det danske interactive- og spilbranche, The Interactive Danmark i Numbers, er nu ude og klar til at blive downloadet.

Den mest dramatiske ændring i år er antallet af medarbejdere i branchen: Spilindustrien alene beskæftiger nu, hvad der svarer til 770 fuldtidsansatte – en stigning på 46% i løbet af de sidste syv år. Interaktive virksomheder vokser også og har øget deres beskæftigelse med 20% i løbet af de sidste to år.

Omsætningen vokser stadig hurtigere end landsgennemsnittet, men manglen på store udgivelser har reduceret væksten til 4% for spilbranchen med en samlet omsætning i 2015 af 1,16Bn kr. Den interaktive sektor som helhed klarer sig lidt bedre med en vækst på 15,3% og en samlet omsætning på 1,9Bn kr.

I betragtning af den meget hastige vækst, som den danske spilbranche har oplevet de sidste par år, er det Interactive Denmarks fortolkning, at de seneste tal viser en samlet industri konsolidere sig og ansætte nye medarbejdere inden næste omgang af yderligere vækst i industrien.

Læs hele rapporten nedenfor eller hent den på PDF