RE:MIX Northside

Det kreative partnerskab består af Apptitude, GotFat Productions og NorthSide.

Der sker forrygende meget på den teknologiske front i disse år i form af tablets og der er skabt et helt nyt økonomisk øko-system indenfor apps til disse platforme.

Samtidig er der ikke sket den store innovation indenfor film- og videoproduktion – det er mest indenfor distributionen i form af Netflix og lignende tjenester. Det samme gør sig gældende indenfor musikbranchen som er hårdt plaget af nye distributionsmodeller. I stedet er bands i højere grad afhængig af indtægter fra koncerter og events.

Formålet med det kreative partnerskab er at udvikle en ny forretningsmodel baseret på en udvidelse af værdikæden omkring koncertoplevelser for at skabe mulighed for andre pengestrømme, og skabe vækst inden for såvel musikbranchen som video, events og apps.

 

Motivation for modtagelse af støtte:

Motivationen herfor er partnerskabets ønske om at udvikle en ny forretningsmodel baseret på en udvidelse af værdikæden omkring koncertoplevelser og skabe vækst inden for såvel musikbranchen som video, events og apps. Dertil har udvælgelseskomiteen lagt vægt på den stærke partnerkreds og skalerbarheden i projektet.

DOWNLOAD AFRAPPORTERING HER

 

Kontakt til det kreative partnerskab:

GotFat Productions

Thor Hampus Bank

thor@gotfat.dk

 

More.Creative facilitator:

info@morecreative.dk

More.Creative forbeholder sig retten til at tilpasse og ændre projektbeskrivelsen løbende.