Patientindkaldelse – fra papir til app

Det kreative partnerskab består af Aarhus Universitets Hospital, Redia, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) og MedTech Innovation Center (MTIC).

Aarhus Universitetshospital er som et af de første hospitaler i landet begyndt at sende patientindkaldelser digitalt. Patienten kan stadig vælge at modtage et papirbrev, og derfor skal det samme brev kunne sendes som papirbrev eller som digital post. Det betyder i praksis, at det digitale patientindkaldelsesbrev er en pdf-udgave af papirbrevet.

Målet med projektet er at udvikle den første prototype på en mobil applikation, der skaber overblik over materialet i en patientindkaldelse, og som følger patienten på vej i perioden frem til den planlagte undersøgelse/behandling. Indbygget i app’en kan tænkes en række hjælpefunktioner, som fx sikrer den rette faste, gør det nemt at udfylde skemaer og i det hele taget fungerer som en elektronisk “hjælper”, der bidrager til, at man gør det helt rigtige i forhold til den behandling man modtager.

 

Motivation for modtagelse af støtte:

Motivationen herfor er at den perspektivrige kobling mellem intelligent teknologi og sundhedssektoren, idet udvælgelseskomiteen har lagt vægt på skalerbarheden og de markedsmæssige muligheder partnerskabet vil åbne for kreative erhverv i tilknytning til sundhedssektoren.

DOWNLOAD AFRAPPORTERING HER

Kontakt til det kreative partnerskab:

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Karen Tambo

sr@dmjx.dk

 

More.Creative facilitator:

Seismonaut

Christian Schwarz Lausten

christian@seismonaut.dk

More.Creative forbeholder sig retten til at tilpasse og ændre projektbeskrivelsen løbende.