Interaktiv kulturformidling i børnehøjde

Det kreative partnerskab består af forfatter Sara Helena Kangas, digital udvikler Boris Hansen, Kridthus og VisitAarhus.

Idéen udspringer af Sara Helena Kangas’ populære bogserie “Ella Bellas eventyr”, der bedst beskrives som en slags “Turen Går Til…” skrevet til de 5-12 årige. Bøgernes formål er at formidle europæiske storbyers historie, kultur og seværdigheder til børn på en letforståelig og visuelt engagerende måde.

Det kreative partnerskab vil undersøge nye anvendelsesmuligheder for “Ella Bellas eventyr”; både i forhold til det stof, universet er i stand til at formidle såvel som de medieformater, universet kan eksistere i. Særligt ønsker projektgruppen gennem More.Creative at søge at bringe essensen af “Ella Bellas eventyr” over på digitale platforme og derved skabe et interaktivt modstykke til bøgerne, hvor børn kan interagere med karaktererne fra Ella Bellas univers – stadig med det kulturformidlende motiv i fokus.

Motivation for modtagelse af støtte:

Motivationen herfor er den interessante kobling mellem turisme og interaktiv formidling og samarbejdet med en konkret case i form af VisitAarhus. Desuden har komiteen lagt vægt på at der er tale om et koncept, der allerede har vist sin bæredygtighed og som vurderes som skalerbart både i sig selv og som inspirationscase for andre der ønsker at arbejde med koblinger mellem interaktiv formidling og turisme.

DOWNLOAD AFRAPPORTERING HER

 

Kontakt til det kreative partnerskab:

Ella Bellas eventyr

Sara Helena Kangas

sara@ellabellaseventyr.dk

 

More.Creative facilitator:

Manto A/S

Line Bjerregaard Jessen

lbj@manto-as.dk

More.Creative forbeholder sig retten til at tilpasse og ændre projektbeskrivelsen løbende.