Dobbelt OP

Det kreative partnerskab består af First Lady Film Aps, Zaxis ApS og Mediaworkers A/S.

Dobbelt OP! er et cross-media univers, der består af en dokumentar tv-serie til Ramasjang der bliver produceret af First Lady Film, en mobilapplikation med tilhørende spil, der bliver produceret af Zaxis og ny lydteknologi der kan aktivere et second screen device. Brugen af second screen kommer til at præge hele universet og udviklingsforløbet.

Dobbelt OP! er en dokumentar tv-serie på 10 x 13 min., der handler om at være delebarn i Danmark. Hver 4. barn i Danmark står registreret som at de har 2 familier. Tv-serien vil gennem videodagbogs-formatet undersøge hvad børnene selv tænker om at leve i 2 familier, hvordan de navigerer i hverdagen og hvilke kompetencer det giver dem i forhold til andre børn. Det er et ærligt blik ind i børnenes hverdag som ikke problematiserer deres vilkår, men fokuserer på hverdagen og rutinerne, på goderne, fordelene og afsavnet der fylder ind imellem. Historier fra børn til børn.

 

Motivation for modtagelse af støtte:

Motivationen herfor er partnerskabets tilgang til udviklingen af second screen som rummer et stort forretningsmæssigt potentiale – herunder det samlede univers og villigheden til at dele erfaringerne med andre. Udvælgelseskomiteen har ligeledes lagt vægt på, at der er tale om en erfaren partnerkreds, som forventeligt vil være i stand til selv at køre projektet videre.

 DOWNLOAD AFRAPPORTERING HER

 

Kontakt til det kreative partnerskab:

Zaxis ApS

Jacob Honoré

jh@zaxis.dk

 

More.Creative facilitator:

Seismonaut

Christian Schwarz Lausten

christian@seismonaut.dk

More.Creative forbeholder sig retten til at tilpasse og ændre projektbeskrivelsen løbende.