AND – Arkitektur 2.0

Det kreative partnerskab består af AND – Center for arkitektur, ny teknologi og design, schmidt hammer lassen architects , KRADS, CEBRA, Asger Poulsen, NyX, Arkitektskolen Aarhus, Aarhus Kommune Erhvervs- og byudvikling Borgmesterens Afdeling og Teknik og Miljø.

I et samspil mellem arkitektfirmaer (SHL, CEBRA, KRADS, Asgar Poulsen), NyX, Aarhus Arkitektskole og Aarhus Kommune ønsker vi at udvikle potentialet for en arkitektklynge. Med udgangspunkt i et konkret projekt, Internationalisering, udvikles og professionaliseres netværket hen mod at blive en klynge.

Der er åbenlyse fordele i at få de mange arkitekturvirksomheder bragt sammen, dels med henblik på internationalisering men også general vidensdeling og forretningsudvikling. Derfor tager AND initiativet til at kontakte en række af aktørerne, og høre om deres behov samt fremføre ideerne. På baggrund af interviewrunde udvikles og tilrettes målsætning for klynge samt egentlig strategi for det fremadrettede arbejde. Herunder den fremtidige drift.

 

Motivation for modtagelse af støtte:

Arkitektur er en effektiv markør, når Danmark og Region Midtjylland skal profilere sig ude i verden. Derfor vil More.Creative støtte op om en styrkelse af arkitektbranchens forretningsmuligheder ved at give dette partnerskab rammen til en fokuseret udvikling af nye forretningsmodeller for samarbejdet mellem aktører i arkitekturbranchen og det offentlige.

DOWNLOAD AFRAPPORTERING HER

 

Kontakt til det kreative partnerskab:

AND – Center for arkitektur, ny teknologi og design

Carina Serritzlew

carina.serritzlew@aarch.dk

 

More.Creative facilitator:

Volcano Concepts

Peter Mørk

peter@volcano.nu

More.Creative forbeholder sig retten til at tilpasse og ændre projektbeskrivelsen løbende.