Tilbageblik på året der gik i HEADSTART FASHION

holdetLæs HEADSTART FASHION PUBLICATION #3, som giver et tilbageblik på 2016 – et fantastisk og spændende år, der på mange måder har været banebrydende  for HEADSTART FASHION.

For knap et år siden – den 5. april 2016 – blev HEADSTART FASHION stiftet. Siden er der sket en helt del. Der blev fundet et egnet location til HEADSTART FASHION-sekretariatet, som åbnede op den 24. august 2016 under navnet HEADSTART FASHION HOUSE, og som udover et kontorfællesskab for modevirksomheder med mulighed for vidensdeling, også er blevet et miljø med mulighed for at vokse i takt med den efterspørgsel, der må komme i fremtiden.

Foruden åbningen af HEADSTART FASHION HOUSE har en række værdiskabende, netværksdannende og forretningsudviklende aktiviteter også fundet sted i løbet af 2016. Mange af disse aktiviteter kan læses i denne tredje publikation. Herunder får du et lille udpluk:

Du kan bl.a. læse om HEADSTART FASHIONs Press Event, hvor medier som FY! Magazine, Costume, Eurowoman/Euroman, Sportswear International og Textilwirtchaft kiggede på lækre produkter fra bl.a Journal, AMOV og Moonchild Yoga Wear.

Deruodver finder du et interview med Christian Chapelle, CEO i HEADSTART FASHION og Christian Stadil, CEO i Thornico A/S, der snakker om Aarhus’ positive plads i modebranchen, og hvad den kan tilbyde som modeby, men også hvilke udfordringer der ses med en placering på cirka to hundrede kilometer fra hovedstaden.

Der vil også blive kigget tilbage på forskellige seminarer og konferencer som bl.a. From Fur to Fashion, Fashion Meets Functional Textiles, samt Executive Network, som igen i år samlede virksomhedsejere, direktører og beslutningstagere på et strategisk niveau i modebranchen.

Læs HEADSTART FASHION PUBLICATION #3 her.