Nyt netværk for den midtjyske modebranche

HSF Mover

HEADSTART FASHION’s hjerte banker for modebranchen og derunder også for de mindre upcoming virksomheder, som bl.a forretnings- og netværksmæssigt har nogle udfordringer.

Derfor er det naturligt, at HSF med en målrettet indsats hjælper disse virksomheder. Der arbejdes således på at etablere et netværk – HSF Movers – for upcoming virksomheder med det formål at styrke og hjælpe dem på bedst mulig måde.

HSF Movers vil mødes fire gange årligt, og oftere hvis behovet er der, og der vil minimum være én relevant oplægsholder. Medlemmerne vil få indflydelse på, hvilke emner og problemstillinger der tages op og foredragsholderne vil være eksperter inden for de ønskede områder. Møderne foregår ude ved de forskellige medlemmer eller i HSF’s egne lokaler på Mindet 4-6 i Aarhus. En naturlig del af at være med i et etableret netværk er også gevinsten ved at kunne dele sine erfaringer med hinanden. Med HSF Movers vil regionens virksomheder blive styrket både netværks- og vidensmæssigt.

Netværket tilbyder

  • Fire netværksmøder om året
  • Invitation til udvalgte HEADSTART FASHION-arrangementer
  • Bronzemedlemskab af HEADSTART FASHION

Pris

  • Medlemskab koster 3000 kr. om året. Hvis nogle af virksomhederne allerede har basismedlemsskab hos HSF fratrækkes 500 kr. fra de 3000 kr.
  • Hvis man tilmelder sig HSF Movers, får man automatisk et basismedlemskab til en værdi af 500 kr.
  • Hvis man har en kontorplads i HEADSTART FASHION House, skal man kun betale en tredjedel af prisen, altså 1000 kr., for et medlemskab i HSF Movers.

Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte HEADSTART FASHION’s CEO, Christian Chapelle, på cc@headstartfashion.dk.