Nyt iværksættermiljø i Grenaa

Smartphone - generisk

Et nyt iværksættermiljø i den digitale visuelle industri, repræsenteret af Interactive Denmark, er netop indviet i Grenå. Formålet er at modne Danias studerende til at være selvstændige.

Fordelt på 400 kvadratmeter i et tidligere dampvæveri kan Danias studerende med spilvirksomheder nu udfolde sig i et helt nyt iværksættermiljø. Stedet er blevet døbt Game Hub Denmark Incubator og rummer allerede nu flere spilvirksomheder.

Læs mere om Game Hub Denmark Incubator her, hvor du bl.a. kan læse om, hvordan Grenaa er blevet hjemsted for nogle af de bedste spiludviklere i landet.

Interactive Denmark støtter den digitale visuelle industri

Interactive Denmark er en klyngeorganisation for den digitale visuelle industri; film, tv, animation spil, gamification og kreativ app-udvikling. Interactive Denmark arbejder for at skabe vækst og arbejdspladser i den digitale visuelle industri gennem fire indsatsområder: klyngeopbygning, markedsmodning, kapital og internationalisering. Interactive Denmark er blandt andet støttet af Region Midtjylland som en del af deres satsning på de kreative erhverv, More Creative.

Relaterede nyheder