The Architecture Project fremhæves i internationalt medie

The Architecture Project

Sidste år var verdens mest læste arkitektmedie, Arch Daily, på besøg i Danmark for at besøge Region Midtjylland og The Architecture Project. Det er resulteret i en dybdegående artikel på Arch Daily’s internationale website, hvori regionen roses for at skabe arkitektur til gavn for borgernes behov.

Sidste år afholdt erhvervsklyngen The Architecture Project et internationalt pressebesøg, Create with aarhUS – city development of a Nordic metropolis, hvor nogle af Region Midtjyllands bedste arkitekturprojekter blev vist frem. Fælles for projekterne var, at de alle er blevet formet ud fra brugerbehov. Om besøgets mange læringer skriver Arch Daily:

This visit has taught us some important lessons: “healing architecture” isn’t only about hospital projects, but rather about encouraging people, about creating friendly spaces to live and coexist, and about getting as connected as possible with users to give them what they really need.

Pressebesøget havde sit udgangspunkt i Aarhus, som netop nu gennemgår en forandring. En forandring, som har til formål at skabe bedre byer og som sker med en holistisk tilgang, hvor fokus er på miljø, samfund og kultur.

Besøg i både land og by

Under pressens besøg i Aarhus blev bl.a. Dokk1 og Det Nye Universitetshospital vist frem, men turen gik også til sØnæs, en ny vandpark og klimatilpasningsanlæg, i Viborg og Landsbyen Sølund, som er en boform og et aktivitetstilbud for mennesker med psykisk og fysisk funktionsniveau.

Læs hele artiklen om besøget her, hvor du kan blive klogere på projekterne og The Architecture Project.