Creativity World Forum kommer til Region Midtjylland

 Kreative erhverv

Aarhus skal være vært for en af verdens væsentligste konferencer inden for kreative erhverv, som bliver en del af programmet for kulturhovedstadsåret i 2017.

1.-2. november 2017 afholdes den betydningsfulde internationale konference Creativity World Forum i Aarhus. Konferencen er kulminationen på Region Midtjyllands indsats for at fremme kreativitet og innovation i forbindelse med kulturhovedstadsåret i 2017 og placerer regionens kreative erhverv solidt på verdenskortet.

Konferencen Creativity World Forum 2017 bliver et af højdepunkterne i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017s program. Under kulturhovedstadens tema ”Let’s Rethink” vil konferencen fokusere på kreativitet og vil med sin gentænkning af det traditionelle konferenceformat inspirere til kreative løsninger på samfundsmæssige udfordringer. Samtidig er konferencen et fremragende udstillingsvindue for potentialet i de kreative erhverv og en milepæl for More Creative, der er rygraden i Region Midtjylland og Aarhus 2017’s indsats for at fremme de kreative erhverv.

Creativity World Forum 2017 vil desuden stille skarpt på den rolle, kulturen spiller i et innovativt og kreativt samfund.

Enestående mulighed for hele Danmark

Administrerende direktør for Aarhus 2017 Rebecca Matthews betragter Creativity World Forum som en enestående mulighed for regionen – og for Danmark. Rebecca Matthews, direktør for Aarhus 2017 udtaler:

”I vores kulturhovedstadsår i 2017 hylder vi kreativitetens kræfter. Og vi vil bruge året til at vise resten af verden vores store evner og ambitioner inden for dette område. Creativity World Forum er en stor årlig begivenhed, og derfor er det fantastisk, at vi har fået æren af at afholde arrangementet. 
På konferencen vil vi bringe de førende globale profiler inden for uddannelse, erhvervsliv, kreativitet og innovation sammen for at inspirere erhvervsfolk, iværksættere og studerende på tværs af sektorer. Dette arrangement vil være med til at sikre, at Danmark og vores kreative erhverv får den internationale anerkendelse og bevågenhed, de fortjener.”

Det forventes, at Creativity World Forum 2017 vil tiltrække op til 3000 deltagere, hvilket gør konferencen til en glimrende anledning til at involvere erhvervslivet og profilere byens og regionens kreative styrkepositioner internationalt. Du kan læse mere i denne artikel fra Jyllands-Posten.

Creativity World Forum er den væsentligste årlige begivenhed i det globale netværk Districts of Creativity, hvor Region Midtjylland har været medlem siden 2010. Netværkets øvrige medlemmer er Tampere (Finland), Shanghai (Kina), Skotland (UK), Rio de Janeiro (Brasilien), Rhône-Alps (Frankrig), Oklahoma (USA), Noord-Brabant (Holland), Lombardiet (Italien), Karnataka (Indien), Flandern (Belgien), Catalonien (Spanien), Baden-Württemberg (Tyskland).