Masser af flot presseomtale af HEADSTART FASHION

Friese, hsfspot_33

HEADSTART FASHION, More Creatives initiativ for modebranchen, har de seneste par måneder fået meget flot omtale i pressen. Vi har samlet en række af dem her.

 • Jyllands-Posten: Fastlandets fornemmelse for mode
  HEADSTART FASHION’s adm. direktør, Christian Chapelle, blev til weekendens avis interviewet om modebranchen i Region Midtjylland, HEADSTART FASHION’s rolle og arbejdet med innovation i den kreative branche. I interviewet fortæller Chapelle bl.a.:
  »Under Spot-festivalen afholdt vi i år for anden gang en modekonference i samarbejde med Via Design. Her havde vi en teoretisk del, der bestod af nogle oplæg fra designere og modeforskere. Den praktiske del havde fokus på modefilm-aspektet, som jo er meget unikt for Aarhus, da Via Design faktisk uddanner folk til at lave modefilm. Netop dette er helt unikt og virkelig nyskabende. Her ser jeg en kobling til modebranchen, hvor virksomhederne efterspørger denne type film. De er godt klar over, at de skal være tilstede på de sociale medier, og så kan de unge studerende lave små, korte film, der passer perfekt til formålet. Her har vi allerede udvekslet nogle kontakter, så både branchen og nogle studerende har fået mulighed for at få spændende samarbejder i gang.«
  Læs artiklen her.
 • Århus Stiftstidende: Design-talenter indtog scenen
  Årets presseevent fra HEADSTART FASHION tiltrak også andet presse end de traditionelle modemagasiner fra ind- og udland: Århus Stiftstidende var også til stede og lavede en fotoreportage fra dagen.
  Se den flotte reportage her.
 • Jyllands-Posten, Aarhus Stiftstidende, Fashion Forum og Dansk Mode & Textil: Omtale fra modekonference i april
  I maj afholdt HEADSTART FASHION en stor modekonference i samarbejde med VIA Design og Spot Festival, hvor der blev sat fokus på talent, modefilm og synergier mellem de kreative brancher. En række medier var til stede under konferencen og rapporterede fra dagen.
  Se omtalerne her.