HEADSTART FASHION Trend Konference

HSF Trend Konference

HEADSTART FASHION afholdte under dette års SPOT-festival en spændende tværfaglig konference med hovedtemaet TRENDS. Konferencen havde et stort fremmøde af deltagere, som alle var kommet fra at høre de inspirerende oplægsholdere og deres syn på trends.

Det første oplæg blev præsenteret af Dorrit Bøilerehauge, Ph.d., tidligere CEO for Danske Designere og en titel som brandkonsulent i bagagen. Dorrit Bøilerehauges oplæg tog afsæt i hendes bog “Brand Elegance” og henvendte sig især til de fremmødte virksomhedsejere. Igennem eksempler illustrerede hun, hvordan man som brand kan opbygge det perfekte brand på alle medieplatforme, samt hvordan brands i højere grad kan involvere forbrugerne ved brug af sansemæssig påvirkning.

Scenen blev herefter overtaget af Marie Jedig, professionel influent og stifteren bag en af landets største blogs under samme navn. Marie Jedigs oplæg omhandlede trends set fra en bloggers perspektiv; både tendenser i moden, men ligeledes i mediebilledet, hvor hun blandt andet kom ind på, hvordan hun arbejder med de forskellige medieplatforme, og hvordan hun spår at fremtiden er for modebloggere. Marie Jedig har udgivet et spændende og humoristisk blogindlæg, hvor hun deler sine tanker, erfaringer og holdninger til trends, som du kan læse mere om her.

Det tredje oplæg  var en coffee table snak mellem Ellen Riis, leder af The Fashion Experience VIA University College og Anja Bisgaard Gaede, CEO hos SPOTT Trend & Business, hvor vi havde allieret os med iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw som moderator. Oplægget omhandlede modefilm og hvordan brands kan implementere tendensen på det kommercielle marked. Under oplægget blev der fremvist spændende filmklip underarbejdet af de studerende, som slog benene væk under hele salen.

Det sidste oplæg var en snak med Jesper Binzer, som er bedst kendt som ham den langhåret forsanger i rockbandet D-A-D. Omdrejningspunktet for samtalen var koblingen mellem mode og musik, og hvordan de gensidigt påvirker hinanden. Herunder kom han ind på sit eget jeansbrand, anekdoter fra den privates sfære samt gode dialoger med de fremmødte.

HEADSTART FASHION takker til de dygtige oplægsholdere for meget relevante, tankevækkende og underholdende indlæg. Derudover takker de selvfølgelig også alle de fremmødte, for at være med til at gøre konferencen til en succes.

Se de stemningsfulde billeder i galleriet herunder.