HEADSTART FASHION – nu som erhvervsdrivende fond

headstart fashion copyright PRISKORN.COM

copyright PRISKORN.COM

HEADSTART FASHION er efter nogle år med base i Aarhus Kommune klar til organisatorisk at stå på egne ben. Det er en milepæl og vil styrke grundlaget for forretningsudvikling og markedsføring af modebranchen i det midtjyske.

Den Erhvervsdrivende Fond HEADSTART FASHION blev stiftet den 5. april 2016 af

  • Aarhus Kommune
  • VIA University College
  • Lifestyle and Design Cluster
  • Dansk Mode & Textil

Det langsigtede mål for HEADSTART FASHIOM er at bidrage til mere vækst, udvikling og arbejdspladser i modebranchen, som er den største af de kreative brancher med en omsætning på 41,9 mia (2015).

Værdi i ny organisering

Landets største brancheorganisation Dansk Mode og Textil ser værdi i den nye organisering. Direktør Thomas Klausen siger:

“Set med Dansk Mode & Textil’s øjne styrker det den samlede branche, at HEADSTART FASHION er blevet etableret som en erhvervsdrivende fond, hvor netop samarbejdet mellem branchens aktører er i højsædet. Danmark er et lille land, og vi er nødt til at fokusere på samarbejdet, for at slå Danmark fast som en modenation ude i den store verden.”

Læs mere om etableringen af HEADSTART FAHSION som erhvervsdrivende fond, mød nogle af fondens centrale profiler og læs deres tanker om initiativet her.