HSF etablerer modefilmfestival i Aarhus

HSF Fashion Film

 

Med den helt særlige festival MOVING THE FASHION IMAGE skabt til Aarhus, sætter HEADSTART FASHION i samarbejde med Copenhagen Fashion Film fokus på fænomenet mode i film og fashion film.

Med et program der består af filmvisninger, events, fashion talks, og en stumfilmkoncert inviterer vi til et anderledes visuelt møde med moden fra den 28 april – 7. maj.

Festivalen åbner den 28. maj på SPOT festivalen og fra kl. 17.00-19.00 i den aarhusianske konceptbutik og galleri Minimum, hvor vi byder alle velkommen til en gratis fremvisning af årets bedste korte fashion films og giver en drink, så den helt rigtige forårsstemning rammer gaden!

Masser af spændende film på programmet

I festivalperioden vil man, blandt andet i Øst for Paradis, kunne opleve italiensk sci-fi mode med filmklassikeren ‘The Tenth Victim’ præsenteret af skribent og chefredaktør samt stifter af NOTE magazine Christina Faaborg, se fransk 1960er mode par excellence i ‘Who Are You, Polly Maggoo’ præsenteret af skuespiller og behind the scenes på CPH Fashion Week Amelia Høy.

Man vil kunne møde de bedste danske film og modetalenter under SPOT festivalen og til et særarrangement i Filmbyen hos VIA Film & Transmedia, eller se den flamboyante film ‘Advanced Style’ som er baseret på den berømte NY blog af samme navn, og man vil kunne opleve en af Danmarks største elektroniske stjerner Tomas Barfod, lægge toner til den fantastiske stumfilm Pandoras Box. Så hvad enten man er nysgerrig nybegynder, velbevandret filmkender eller modeelsker, tilbydes der noget for alle!

Filmfestival skaber værdi for både publikum, designere og modeskabere

MOVING THE FASHION IMAGE festivalen giver, som en ny festival i Aarhus, indsigt i modefilmens fantastiske verden, samt mulighed for at møde interessante aktører fra film og modeverdenen. Publikum har rig mulighed for at se de nyeste fashion films, der ikke blot er blevet en anerkendt kunstform i sig selv, men også er blevet et af de vigtigste kommunikationsredskaber for designere og modeskabere i dag, da filmene har den evne at skabe nye muligheder for repræsentation af tøj.

Yderligere information

Billetter til festivalen kan købes her.

Festivalen er skabt i samarbejde med HEADSTART FASHION der har til formål at bidrage til mere vækst og udvikling i modebranchen med udgangspunkt i Region Midtjylland.