Growing Investors 2017: Call for Startups!

growing investors Call for startups1

Kunne du tænke dig, at pitche din startup-virksomhed ved dette års Growing Investors? Så ansøg nu!

Arrangørerne ved Growing Investors søger i øjeblikket efter tech/digital startups fra Danmark, som har lyst til at præsentere dem selv overfor +70 investorer, som forhåbentlig skal resultere i nye forretningspartnere eller blot et bredere netværk. De sidste tre år er mere end 10 startups blevet finansieret, på grundlag af denne begivenhed – og flere fik termsheets fra investorerne.

Efter du har pitchet din startup, får du adgang til en begivenhed, hvor du kan netværke og spise med mange forskellige investorer, noget de fleste vil se som en storslående mulighed for deres nyopstartede virksomhed.

Så er du på udkig efter kapital, og ønsker du at pitche din startup foran +70 investorer? This call is for you! Ansøgningen skal sendes til lasse@growinginvestors.dk inden onsdag den 15. marts.

Om Growing Investors

Deltagende investorer vil modtage praktiske og relevante råd til, hvordan man investerer i digitale startup virksomheder, og målet er at introducere de digitale muligheder til en bred skare af investorer og at bygge bro mellem de digitale virksomheder og de potentielle investorer. Deltagerne vil bestå af både aktive og kommende angel investorer, VC’ere og acceleratorprogrammer, key note speakers og fem nøje udvalgte startups, der søger investeringer.

Læs mere Growing Investors 2017 her. Eller læs om sidste års Growing Investors, der tiltrak 80 investorer her.