Growing Games i Grenå

More Creative Interactive Denmark

I begyndelsen af maj tog Interactive Denmark hul på endnu et år med Growing Games. Denne gang fandt arrangementet sted i Grenås inkubationsmiljø Game Hub Denmark (tidligere The Ranch), hvor spiludviklere fra både Region Midt- og Nordjylland var mødt op for at få indspark til, hvordan man arbejder med virksomhedsstrategi.

Dagens første key note speaker var Christian Fonnesbech, der ved hjælp af berettermodellen tog deltagerne med på en rejse i de forskellige strategier, han har arbejdet med som en af de førende spiludviklere inden for paid content. Fonnesbechs pointe var klar: Det er nødvendigt med en strategi, men verden ændrer sig (i Fonnesbechs tilfælde kom finanskrisen og dermed udhulede markedsføringsbudgetter), og derfor skal man være klar til at lægge sin strategi om.

Dagens anden key note speaker var Henrik Riis, der baseret på egne erfaringer gav en række gode råd om risikostyring. De fleste iværksættere er gjort af noget særligt risikovilligt , men ved hjælp af risikostyring kan man minimere konsekvenserne, skulle man ikke lykkes lige med det samme. Riis gav gode råd i forhold til budgetlægning og forventede indtægter og anbefalede desuden, at man deler risikoen. Har man som iværksætter en 51/49 fordeling med en investor, har man delt risikoen men beholdt kontrollen. Men, opfordrer Riis, husk at arbejde sammen med folk, der er drevet af samme mål som du selv – man skal ville det samme.

Dagen blev afsluttet med en breakout session, hvor Fonnesbech og Riis ved hvert deres rundbord generøst besvarede spørgsmål og gav individuelle råd til de fremmødte. Nu glæder Interactive Denmark sig meget til næste Growing Games, der vil foregå i Aarhus i slutningen af juni måned. Interactive Denmark orienterer løbende på Facebook og Twitter!