Deltager i Fashion Growth, TWELVEPIECES, klar med ny kollektion og på forsiden af Århus Stiftstidende

A005_C007_0117P9Billede: TWELVEPIECES

Modebrandet TWELVEPIECES, som har hjemme hos HEADSTART FASHION HOUSE, er klar med en ny kollektion, som præsenteres under Copenhagen Fashion Week. I den forbindelse er manden bag brandet, Amir Hassan, blevet interviewet af Århus Stiftstidende.

Læs hele artiklen her. (Det kræver Premium abonnement at læse artiklen)

Deltagelse i Fashion Growth

TWELVEPIECES var også blandt vinderne af Fashion Growth som HEADSTART FASHION afviklede sammen med Danske Bank i 2017.

Baggrunden for Fashion Growth er udfordringerne i modebranchen ved at skaffe kapital til vækst. Derfor tog HEADSTART FASHION initiativ til at etablere et samarbejde med Danske Bank om Fashion Growth, hvor kapitalstærke investorer fik mulighed for at hjælpe mindre og mellemstore modevirksomheder.

Twelvepieces om deres deltagelse i Fashion Growth:

”Siden Fashion Growth har vi fået henvendelser fra både investorer i panelet men også udefra, som har været en stor anerkendelse af vores arbejde. Derudover har det været med til at skabe en øget opmærksomhed omkring vores brand – især i forbindelse med vores nye kollektion der lander d. 12 december 2017. For os har den største fordel ved at deltage i Fashion Growth været, at vi i forløbet har opnået en bedre forståelse for forbedringerne af vores koncept samt den viden og feedback, som vi har fået fra investorerne”. 

Læs mere om Fashion Growth her.