Gratis forløb: Udvikling for designvirksomheder

Next level - BBD

NEXT LEVEL DESIGN er målrettet ledere i etablerede designvirksomheder med tilknytning til Region Midtjylland, som ønsker at udvikle sin forretning.

Du får fire sessioner med fire temaer særligt udvalgt til at styrke og udvikle designvirksomheder:

  • Disruption
  • Strategi som moving target
  • Vækst og bundlinje
  • Branding

Se, hvad der gemmer sig bag de fire temaer og hvilke datoer, de finder sted her.

Formiddagene byder på møder med skarpe keynotes, kombineret med øvelser og læring med afsæt i din egen virksomhed. Eftermiddagene er afsat til cases og workshops, der tager udgangspunkt i forretningsmæssige problemstillinger og muligheder i designbranchen.

Om NEXT LEVEL DESIGN

NEXT LEVEL giver sine deltagere konkrete redskaber til at identificere og tackle afgørende virksomhedsudfordringer. Samtidig får du lejlighed til at møde nogle af branchens skarpeste profiler og udbygge dit professionelle netværk. Forløbet blev gennemført med stor succes i 2015.

NEXT LEVEL-forløbet har en værdi af 25.000 DKK. per virksomhed, men er gratis for medlemmer af Business By Design og Design denmark.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er den 1. maj. Spørgsmål kan rettes til Business by Designs projektansvarlige Jeppe Nørager, +45 2573 7230 eller jpen@ramboll.dk. Følg Business by Design på Facebook, herunder kommende events.