Ansøg om at deltage i forretningsudvikling for DVI

SOLID

SOLID er et forretningsudviklingsprogram der hjælper dig med at styrke din forretning. Forløbet er specifikt udviklet til digitale virksomheder, som arbejder med udvikling af egne interaktive IP’er. Ansøgningsfrist er den 7. juni.

SOLID er et 12 ugers program, der hjælper virksomheder med scale-up-potentiale til at styrke forretningen. Forløbet er specifikt udviklet til digitale virksomheder, som arbejder med udvikling af egne interaktive IP’er. Det samlede resultat blandt virksomhederne, der har deltaget i SOLID i 2014 – 2015 er vækst i både omsætning, eksport og antal ansatte. Med SOLID programmet får du individuelle workshops og specialistsparring til at løse udvalgte vækstbarrierer i din virksomhed. Formålet er at skabe en bæredygtig fremtid for din virksomhed. SOLID hjælper dig/din virksomhed med at få gang i væksten. Læs mere om, hvordan SOLID skaber vækst og arbejdspladser her,

SOLID henvender sig til etablerede virksomheder med vækstpotentiale der:

  • Udvikler egne IP indenfor spil, apps og anden interaktiv IP indenfor læring, e-health eller film/animation/bøger. Udviklingen af egen IP skal være virksomhedens kerneproduktion, for at kunne ansøge til SOLID.
  • Udvikler interaktive produkter, som gør brug af spilteknologi og/eller spil/interaktive kompetencer og komponenter i andre industrier. (IKKE kommunikationsrådgivning og konsulentarbejde)
  • Udvikler og leverer services direkte ind i Spilbranchen.

Læs mere om SOLID og ansøg om deltagelse her. Ansøgningsfrist er den 7. juni.