Stærkt lineup til Creativity World Forum 2017

KEYENOTE

Creativity World Forum er en to-dages international konference, der sammensætter omkring 2000 af de mest kreative hjerner hvert år. Dette er den 13. udgave og vil være Europas største forum omhandlende entreprenant kreativitet i 2017 – og i år afholdes den i Danmark.

Med fokus på kreativitet i dette års Creativity World Forum vil banebrydende græsrødder og brancheførende giganter sætte overskrifterne for konferencens to dage, som både vil give nye indsigter og inspiration til måden at se kreativitet på. Blandt talerne finder du Tom Kelly (IDEO), Jan Gehl (GEHLPEOPLE), Sissel Hansen (Start-up Guide), Stefan Sagmeister (Sagmeister & Walsh) og Peter Lund Madsen (hjerneforsker og forfatter).

Tom Kelly

Tom Kelley praktiserer innovation hver eneste dag, hvor han har en særlig evne til at fremme en kultur af kreativitet og udvikle processer til kontinuerlig innovation i virksomheder. Det er blandt disse evner, der har gjort ham til en inspirerende figur i innovationsledelse.

Jan Gehl

Jan Gehl er en legendarisk dansk arkitekt, der er verdensberømt for sit arbejde med byplanlægning, med et stærkt fokus på det offentlige rum og livet mellem husene. Han har spillet en stor rolle i omdannelsen og omstruktureringen af byområder over hele verden.

Sissel Hansen

Hvis nogen kender til, hvor virksomheden er på vej, så er det Sissel Hansen, grundlægger af ‘Startup Guide’ bogserien. Serien består bl.a. af byerne Berlin, Århus, København, Lissabon, m.fl. ‘Startup Guide’ samler indsigter fra startscenen og fungerer som en katalysator for iværksættere, der planlægger at etablere sig i en ny by.

Startup Guide-teamet siger om sig selv, at guiden er skræddersyet til håbefulde iværksættere, investorer og entusiaster.

Stefan Sagmeister

Stefan Sagmeister er en østrigsk designer, der bor og arbejder i New York. Han kombinerer hans to lidenskaber; design og musik i det grafiske bureau Sagmeister & Walsh. Deres imponerende liste af værker spænder fra albumcovers til altfavnende visuelle identiteter for Rolling Stones, Lou Reed og Guggenheim-museet og mange andre.

Peter Lund Madsen

Peter Lund Madsen er Dr.Med. og har specialiseret sig i neurologi og psykologi.  Hans arbejde spænder bredt med alt fra manuskriptforfatter, foredragsholder og senest er han vært for en ugentlig podcast døbt ”The Brainbox”. Det er ikke helt underligt at han i Danmark er bedre kendt som “Hjerne-Madsen”.

Læs meget mere om talerne og om Creativity World Forum 2017 her.