Schmidt: Sammen kan vi skabe noget større

Interview med Charlotte Schmidt, Hand of Learning i Danske Bank: Sammen kan vi skabe noget større

I september 2016 blev A More Creative Denmark afholdt på Christiansborg. Formålet var at sætte vækst gennem kreative erhverv på den nationale politiske dagsorden. Derfor var Charlotte Schmidt, Danske Banks Head of Learning inviteret til at deltage i konferencens paneldebat.

Charlotte Schmidt fortæller om konferencen, at den særligt bidrager til inspiration omhandlende hvordan Danmark og vores erhverv skal blive mere kreative i fremtiden. Hun fortsætter i interviewet med at belyse, hvordan det kreative aspekt startede i et filosofisk hjørne og derefter er endt med at vise et større antal af case-stories – hvor både innovatører og store virksomheder fra Danmark, går sammen med virksomheder fra resten af verdenen for at skabe noget endnu større.

”You can check out, but never really leave. It’s the same with the creative agenda. We cannot leave it, we can think we check out, but we still there, because it’s our future.”

Danske Banks kreative fremtid

Charlotte Schmidt slår i interviewet fast, at Danske Bank allerede er en digital bank, som i fremtiden skal forøge denne faktor i endnu højere grad. Derudover nævner hun, at det er vigtigt at man som bank gentænker ens koncept, for ikke at blive en traditionel bank, der blot venter på at kunderne skal træde ind af døren. Dette fortæller Charlotte Schmidt, at gør Danske Bank gennem forskellige former for samarbejde med bl.a. kunder og nystartede virksomheder.

Om konferencens formål siger Charlotte Schmidt: ”It’s important, because we need a wake-up call”.

Du kan læse hele opsamlingen på konferencen her. Se også interviewet med MF’er Torsten Schack Pedersen