Kulturen er et råstof

Screen Shot 2017-06-28 at 13.29.27

Aarhus 2017 har udgivet et inspirationskatalog om kultur, kreative erhverv og spændende events i Region Midtjylland.

Aarhus er dette års europæiske kulturhovedstad, og hele Region Midtjylland sætter skarpt fokus på regionens kreative kapacitet, hvilket der særligt lægges op til med kulturhovedstadstemaet “Rethink”. At gentænke er Region Midtjyllands kreative erhverv i høj grad med til. I indlægget om de kreative erhverv kan man bl.a. møde regionale repræsentanter fra dansk design- og modeindustri, nogle af dem, der er med til at skabe fremtidens byrum og mange flere.

Bliv inspireret af de mange kreative ildsjæle og tag selv del i Kulturhovedstadsåret

Dyk ned i det inspirerende indlæg og mød blandt andre virksomhederne BESTSELLER, Bruun Rasmussen, Bolia, Olav de Linde, Danske Bank og mangle flere og bliv klogere på, hvordan de finder værdi i kreative erhverv.

Samtidig kan du læse mere om nogle af de spændende events fra kreative erhverv, som afholdes i regi af kulturhovedstadsåret. Du kan bl.a. opleve

  • New Danish Modern, som sætter dansk design i et historisk perspektiv med fokus på nutidigt og fremtidigt design. Eventen rummer – foruden en udstilling – workshops, hvor deltagerne kan samskabe, forme og forestille sig fremtidens design.
  • Creativity World Forum, som tiltrækker over 2.000 professionelle deltagere og eksperter og ildsjæle fra ind- og udland, som sætter kreativitet på tapetet og samtidig udforsker den.
  • Rising Architecture Week, som kigger på nogle af samfundets største udfordringer og gennem arkitektur, byudvikling og design forsøge at finde løsninger herpå.

Læs det inspirerende indlæg her.