Christian Stadil i spidsen for modevækst

Fotokredit @BjarkeMacCarthy, Chr_Stadil

En af udfordringerne i modebranchen er kapital til vækst, derfor har Headstart Fashion etableret et samarbejde med Danske Bank, hvor de matcher kapitalstærke investorer med små- og mellemstore modevirksomheder. Christian Stadil har takket ja til at blive formand for Fashion Growth.

Modevirksomheder kan ansøge om at komme med i Fashion Growth programmet, der kulminerer i slutningen af oktober. I samarbejde med Danske Bank udvælger HEADSTART FASHION de virksomheder, som får mulighed for at møde investorerne.

Den kendte modemand, Christian Stadil, som er CEO i konglomeratet Thornico og passioneret investor er begejstret for det nye initiativ og har netop sagt ja til formandsposten:

– Jeg har fulgt modeorganisationen HEADSTART FASHION (HSF) igennem længere tid. Deres samarbejde med Danske Bank om vækstinitiativet Fashion Growth er både forfriskende og vigtigt i en tid, hvor en stor del af investormiljøets fokus retter sig mod teknologivirksomheder, ” siger han og fortsætter:

Jeg er derfor rigtig glad for formandskabet i Fashion Growth, hvor jeg sammen med de andre investorer skal sætte retning for investeringer i modebranchen. Der er brug for mere fokus på de potentialer, der ligger i at investere i modevirksomheder. Med dette initiativ kan vi vise, hvor meget saft og kraft der er i det danske modemiljø, og ikke mindst at man som investor har mulighed for at få en yderst god forrentning af sin investerede kapital.

Poul Nielsen, områdedirektør for Danske Banks erhvervskunder i Østjylland, glæder sig til samarbejdet:

Modebranchen skaber værdi for Danmark og er kendetegnet ved mange dygtige virksomheder med høj vækst, stor eksport-andel og mange ansatte. Med Fashion Growth fortsætter vi det gode samarbejde med HEADSTART FASHION og sætter endnu mere fokus på udfordringen med fremskaffelse af risikovillig kapital fra investorer”.

Direktør i HEADSTART FASHION Christian Chapelle ser meget frem til Fashion Growth og siger:

-HEADSTART FASHION har et frugtbart samarbejde med Danske Bank, hvor vi i fællesskab samarbejder om at udvikle modebranchen. Fashion Growth er det nyeste skud på stammen og er sat i søen i erkendelse af, at det kan være en udfordring at finde risikovillig kapital”, han fortsætter: ”Håbet er, at vi kan matche én eller flere modevirksomheder med investorer, som kan indskyde kapital i de pågældende virksomheder. Et andet succeskriterie er, at der formidles kontakt mellem virksomheder og investorer, og det kan være gavnligt på længere sigt i form af styrket netværk m.v. Med Christian Stadil som formand for Fashion Growth har vi et rigtig godt afsæt for at nå målet”.

Program for Fashion Growth

Den 12. oktober 2017 får du mulighed for at deltage i en workshop, hvor du lærer at pitche din virksomhed for mulige investorer.

Den 31. oktober 2017 vil HEADSTART FASHION i samarbejde med Danske Bank afholde Fashion Growth, hvor investorer vil høre din pitch og vurdere din virksomheds potentiale for en mulig investering.

Tilmelding

Send din ansøgning senest 4. oktober kl. 12:00 til ksa@headstartfashion.dk.

Læs mere om Fashion Growth her.