Hjemmesider

Vil du vide mere om kreativ økonomi og holde dig opdateret inden for den seneste viden om feltet, anbefaler vi dig at se nærmere på hjemmesiderne nedenfor.

 

hp-creative-industries-council

Det britiske erhvervsliv og den offentlige sektor samarbejder om initiativet Creative Industries Council, som har til formål at showcase og udløse potentialet for de kreative erhverv i Storbritannien. Hjemmesiden indeholder bl.a. statistikker, casestudies, nyheder og forudsigelser om de kreative erhverv. Læs mere om Creative Industries Council her.

hp-nesta

Nesta er en britisk non-profit organisation, som arbejder for at skabe innovation. Ét af organisationens særlige fokuspunkter er de kreative erhverv, som de støtter gennem udviklingsforløb og desuden forsker i. Læs mere om Nesta her.

hp-trans-europa

Trans Europe Halles er et europæisk netværk bestående af kulturelle miljøer. Netværket tæller 90 tværfaglige kulturcentre og andre kulturelle organisationer rundt omkring i Europa. Formålet er at styrke udviklingen af kreative vækstmiljøer og fremme innovation ved at forbinde, støtte og fremme dem. Læs mere om Trans Europe Halles her.

hp-eu

EU-kommissionens indsats for kultur og kreativitet , Creative Europe, understøtter både små og store projekter i kreative erhverv i EU-lande. Læs mere om Creative Europe her

EU Cluster Portal indeholder værktøjer og oplysninger om de vigtigste europæiske initiativer, aktioner og arrangementer for klynger og deres SMV’er med det formål at skabe flere klynger i verdensklasse i EU. Læs mere om EU Cluster Portal her

hp-dc

Districts of Creativity-netværket forbinder de 13 mest kreative og innovative regioner i verden – heriblandt Region Midtjylland. Netværket er skabt for at videndele erfaringer og stimulere kreativitet og innovation i erhvervsliv, kultur og uddannelse. Læs mere om Districts of Creativity her.

hp-creative-england

Creative England er en non-profit organisation, som investerer i og støtter kreative ideer, talent og virksomheder inden for film, tv, spil og digitale medier. Læs mere om Creative England her.

hp-oklahoma

Creative Oklahoma er en non-profit organisation skabt for at fremme den amerikanske stats kreative økonomi gennem kreativitet og innovation fra uddannelsessystemet til forretningslivet og kulturen. Målet er at udvikle mere iværksætteri, en dynamisk økonomi og forbedret livskvalitet gennem kreative projekter. Læs mere om Creative Oklahoma her.