Øvrige erhverv

Sådan kan øvrige erhverv boostes gennem kreative kompetencer

Kreative virksomheders kernekompetencer kan bruges som katalysator for innovation og nytænkning i andre industrier. Fremtidens konkurrenceposition skal sikres gennem nytænkning og effektivisering af vores eksisterende erhverv, og her er de kreative kompetencer og ydelserne fra de kreative erhverv en vigtig brik.

  • More Creative Plus.
    More Creative Plus er dels et forum for partnerskaberne til at møde nye aktører fra erhvervslivet, kommunerne, udvalgte sektorer, etc. og dels et forum, som skal udbrede kendskabet til kreative erhverv og skabe nye samarbejdsmuligheder.

    • More Creative Plus vil fokusere på at demonstrere applied creativity i hhv. den offentlige sektor og øvrige erhverv (særligt produktionsindustrien) for at vise de forretnings- og innovationspotentialer, som kan realiseres gennem samarbejde med de kreative erhverv.
    • More Creative Plus afholdes fire gange om året. Formatet er et møde a 2-3 timers varighed med demonstrationsoplæg fra partnerskaberne samt efterfølgende dialog og company-dating med deltagerne.

Er du interesseret i at være en del af More Creative eller høre nærmere om initiativet, kan du kontakte vores partnerskaber

 

Hold dig opdateret og tilmeld dig More Creatives nyhedsmail