Kommune eller region

De kreative erhverv er vejen til nye løsninger for den offentlige sektor

I et velfærdssamfund som Danmarks skal vi konstant udvikle os og hele tiden tænke fremad for også på længere sigt, at kunne løse de samfundsmæssige udfordringer, vi står over for. Innovationshøjden skal løftes i den offentlige sektor, og vi har endnu ikke set bare en brøkdel af, hvad de kreative erhverv kan gøre for at forbedre vores fælles samfund.

  • More Creative Plus.
    More Creative Plus er dels et forum for partnerskaberne til at møde nye aktører fra erhvervslivet, kommunerne, udvalgte sektorer, etc. og dels et forum, som skal udbrede kendskabet til kreative erhverv og skabe nye samarbejdsmuligheder.

      • More Creative Plus vil fokusere på at demonstrere applied creativity i hhv. den offentlige sektor og øvrige erhverv (særligt produktionsindustrien) for at vise de forretnings- og innovationspotentialer, som kan realiseres gennem samarbejde med de kreative erhverv.
      • More Creative Plus afholdes fire gange om året. Formatet er et møde a 2-3 timers varighed med demonstrationsoplæg fra partnerskaberne samt efterfølgende dialog og company-dating med deltagerne.

Er du interesseret i at være en del af More Creative eller høre nærmere om initiativet, kan du kontakte vores partnerskaber

Hold dig opdateret og tilmeld dig More Creatives nyhedsmail