Transmedia Branding-kursus

screen-shot-2016-09-30-at-08-57-46

2017 Academy inviterer til et kursus i Transmedia Branding i samarbejde med VIA University College.

Transmedia storytelling og branding er en verden af forskellige platforme, der kan udnyttes til at udfolde et univers eller kommunikere et budskab. Kom og bliv skarpere på fænomenet og få nogle gode redskaber med ’hjem’.

Om kurset

Kurset giver dig en introduktion til Transmedia storytelling og branding og de begreber, der bruges inden for dette univers. Hver enkel platform bidrager med noget unikt og adapterer altså ikke bare den samme fortælling i det uendelige. Det har vist sig at være en meget effektiv markedsførings- og promoveringsstrategi. Du får, på hurtig og effektiv vis, viden om analytiske redskaber til både at beskrive og selv arbejde med transmedial historiefortælling og branding.

Målgruppe

Kurset er primært til dig der underviser i, eller arbejder med, kommunikation, reklame- og mediebranchen samt i produktionsselskaber.

Program

Underviseren, adjunkt Henrik Høyer, tager udgangspunkt i aktuelle eksempler på transmedia storytelling og transmedia branding. Der vil blive lagt vægt, at du som deltager kommer fra kurset med viden om og analytiske redskaber til at beskrive og til selv at arbejde med transmedial historiefortælling og branding. Undervisningen kommer til at foregå i en kombination mellem oplæg og diskussion.

Tid og sted

Fredag den 11. november 2016
Kl. 12.30 – 17.30
VIA, Filmbyen 2, 8000 Aarhus C

Pris

Kurset er etableret i samarbejde med Aarhus 2017 Academy, og koster 1400,- per person ekskl. Moms, men inklusiv forplejning og materialer.

Tilmelding

Tilmelding til dette kursus skal ske senest den 14. oktober 2016 og der er et maksimalt deltagerantal på 20 personer.
Tilmelding sker via dette link: http://www.via.dk/efter-og-videreuddannelse/udbud/kurser/960716002-transmedia-branding

For yderligere info, kontakt Thorsten Høegsberg fra 2017 Academy på thp@via.dk eller 87551940