Super8000

super8000

En Aarhus 2017 og More Creative-event
Præsenteret af Super 8, Aarhus Filmværksted og Filmtalent i samarbejde med Aarhus 2017 og Region Midtjylland.

Filmfestivalen Super8000 tilbyder en weekend i Aarhus, hvor historiefortælling i film bliver gentænkt. Publikum vil opleve utallige nonkommercielle, innovative kort- og spillefilm af nye og talentfulde europæiske filmskabere. Som optakt til festivalen vil 6 europæiske filmtalenter udføre et mikroeksperiment hvori de vil undersøge nye måder at udvikle filmhistorier på. Resultaterne vil blive fremvist til publikum, som også vil overvære modererede debatter og oplæg om gentænkning af historieudvikling til film, om udviklingen af innovative filmfortællinger og måden hvorpå vi anvender og fortolker genre og den narrative form. Lad os gentænke filmfortællinger sammen.

Dato 
Fredag den 27. oktober – søndag den 29. oktober

Sted
Øst for Paradis
Paradisgade 7, 8000 Aarhus C

Pris
Gratis

Se mere her


Forretningsperspektiv: 

Filmindustrien i Aarhus er defineret af et visionært drive, en særskilt åbenhed og en umådelig nysgerrighed. Alternative genrer, narrativer, medier og cross media blomstrer og boomer i hele regionen hånd i hånd med en stadig voksende offentlig interesse. Super8000 skaber hidtil usete afsløringer af den kreative del af Vestdanmark, deres tankegang, projekter og metoder og faciliterer  desuden internationale samarbejder via en transnational platform, der matcher projekter med producerer.

Ambitionen for Super8000 er at opfylde dets potentiale og blive et årligt event, hvor filmskabere og filmindustrien fra ind- og udland kan samles og diskutere status quo, og hvordan fremtidens udfordringer kan behandles, alt imens der bliver skubbet til kreative og logistiske grænser. Ved at stille spørgsmålstegn til status quo og sætte en dagsorden, der handler om at tænke ud af boksen, vil de ambitioner, regionen har for fiktionelle film, blive påvirket og få indflydelse på alle de kreative erhverv.

Se alle de spændende events fra kreative erhverv, der holdes i regi af Aarhus 2017 her.