NoE og Godsbanen præsenterer: Storytelling v. Julie Østergaard

Business by design Storytelling more creative

Julie Østergaard er uddannet oplevelsesøkonom og tekstildesigner, og har derfor et stærkt teoretisk fundament indenfor branding, storytelling og design. Udover at undervise i forskellige branding- metoder og perspektiver arbejder Julie igennem hendes designvirksomhed, Frås, med design, produktion og salg af en serie af lækre interiørprodukter.

I den forbindelse har Julie oplevet i praksis, hvordan en god produkthistorie kan tilføre et produkt yderligere værdi. Kendetegnet ved alle Julies produkter er, at der med produktet følger en god historie og i North of Eden Apartment Store, kan vi mærke, at det gør en forskel for kunderne. I dette foredrag vil Julie, med udgangspunkt i forskellige praktiske eksempler, vise hvilken betydning “den gode historie” kan have for kunden, og hvordan storytelling anvendes til at brande designprodukter.

Foredraget forventes at vare 1-1,5 time, derefter er der mulighed for at møde nye mennesker og udbygge sit netværk. Billetpris på foredrag: 50 kr/stk. Læs mere her.