RISING Architecture Week

RISING Architecture Week

Aarhus 2017 Festival Event
Præsenteret af The Architecture Project, Aarhus 2017 og Region Midtjylland

Daan Roosegarde(NL), Jan Gehl(DK), Rob Adams(AUS), John Thackra(UK) og arkitektkollektivet Raumlabor(DE) er blandt de deltagere, som vil dele deres synspunkter om fremtidens udfordringer og muligheder samt deres erfaringer med det moderne samfund.

Vil der være brug for skoler i fremtiden? Hvordan kan udviklingen på landet nyde godt af urbanisering? Hvordan skaber vi rammerne for et liv i en verden i konstant forandring? Dette er blot nogle af de udfordringer, vi vil debattere som del af en uge med arkitektur, hvor workshops, installationer, foredrag, arrangementer i byen vil være vores fælles platform.

Arkitektur spiller en væsentlig rolle i forhold til at bidrage med de bedste innovative løsninger på fremtidens samfundsudfordringer. For at være i stand til at håndtere disse udfordringer mest effektivt skal vi arbejde strategisk og sikre, at de rette forhold og rammer er til stede. Det er præcis det RISING Architecture Week ønsker at bidrage til.

Alle med interesse i arkitektur og byudvikling inviteres til at deltage i og bidrage aktivt til RISING 2017 – et udfordringsbaseret arrangement for deltagere fra forskellige brancher og med forskellig kunnen og nationalitet, som er interesserede i at udforske fremtidens udfordringer.

Se det fulde program her

Dato
11. – 15. september

Sted
Godsbanen  – ’den rå hal’, Skovgaardsgade 3, Indgang 3C, 8000 Aarhus C

Publikum
Alle

Temaer
Installationer, arrangementer i byen, debatter og debatoplæg


Forretningsperspektiv

Arkitektur og de kreative erhverv spiller en central rolle i den innovative proces, det er for at finde de bedste løsninger på samfundsmæssige udfordringer. Men for at være effektive, er det nødvendigt at arbejde strategisk og sikre, at de rigtige forhold og rammevilkår er til stede.

RISING Architecture Week vil bidrage med nytænkning af vores samfund, byer og liv ved at anvende arkitektur til at løse nogle af de største udfordringer i samfundet. Dette event vil samle relevante aktører til at nytænke, hvad vi har brug for i fremtiden.

Ved at skabe nye løsninger udvikler vi talenter og frembringer nye lokale projekter og arbejdspladser. Det globale marked står overfor de samme udfordringer og leder efter samme smarte løsninger, så her er et stort potentiale for deltagere i de events til at gøre forretning på det globale marked.

Ambitionen er, at dansk arkitektur og byggeri skal vækste og gøre Region Midtjylland til et internationalt og ledende forum for kreative virksomheder og arkitektur.

Denne side vil blive opdateret i takt med, der frigives mere information om arrangementet. Se alle de spændende events fra kreative erhverv, der holdes i regi af Aarhus 2017 her.

Dette event er en del af Aarhus 2017's officielle eventpogram. Se hele Aarhus 2017's eventtema ‘Kreative Erhverv’ her