New Danish Modern

New Danish Modern

Præsenteret af Business by Design, Design Denmark, Aarhus 2017 og More Creative

Danmark er design! Udstillingen New Danish Modern sætter dansk design i et historisk perspektiv med særligt fokus på nutidigt og fremtidigt design. Den hylder store danske designpersonligheder og vender blikket mod fremtiden og næste generation. Design former vores liv og miljø og henvender sig til alle – også håbefulde kreative talenter. Udstillingen rummer et væld af aktiviteter.

Tag familien under armen til workshops, hvor I kan samskabe, forme og forestille jer fremtidens design. Bliv klogere til foredrag, gå i dybden med en række masterclasses og hyld talentet, når vinderne af Danish Design Award bliver kåret. Kort og godt: Der er noget for alle, når vi fejrer dansk design.

Dato
12. – 21. oktober

Sted
‘O’ Space, Aarhus

Publikum
Alle

Se det fulde program for New Danish Modern


Forretningsperspektiv

Design er en del af Danmarks DNA og vores kulturelle arv. Dansk design er kendt over hele kloden.  På museer som MoMA fremvises dansk-designede møbler, og den voksende middelklasse hele verden over efterspørger gode danske designløsninger af høj kvalitet.

Design er langt mere end blot stole og lamper. Det er også brugergrænseflader, applikationer, processer og tjenester. Designere vil præsentere ideer om, hvordan design kan være med til at øge profitten på en virksomhedskonference under New Danish Modern. Her vil virksomheder med designere i blandt deres medarbejdere vil også fremvise, hvordan design kan blive en del af forretnings- og produktudviklingen.

Konferencen vil også præsentere eksempler på, hvordan design kan skabe løsninger til udfordrede byer rundt omkring i verden gennem eksempelvis bæredygtighed, velfærd, leveforhold, sundhedspleje og mobilitetsdesign.

New Danish Modern byder også på tempofyldte oplæg og foredrag, hvor kommende designere kan pitche deres idéer til virksomheder og investorer. Regionale såvel som nationale designere får mulighed for at profitere på konstruktive diskussioner, potentielle partnere og mulige finansieringer.

New Danish Modern skal styrke det danske designbrand. International  presse vil dække begivenheden med et fokus på Danmark som design-nation og Aarhus og Region Midtjylland som epicenter for design. Regionale og nationale partnere vil samarbejde og skabe relationer på tværs af landet gennem networking, videndeling og regionale arbejdspladser.

New Danish Modern er en hyldest til dansk design, som fremhæver værdi af design – både som kulturel arv og forretningsmæssigt potentiale. Ambition er at gøre New Danish Modern til et årligt event i Region Midtjylland.

Denne side vil blive opdateret i takt med, der frigives mere information om arrangementet. Se alle de spændende events fra kreative erhverv, der holdes i regi af Aarhus 2017 her.

Dette event er en del af Aarhus 2017's officielle eventpogram. Se hele Aarhus 2017's eventtema ‘Kreative Erhverv’ her