Med hjertet som kompas. Ledelse af kreative medarbejdere og frivillige

Skærmbillede-2017-03-01-kl.-19.27.48-n4y3pu2z7eawt6478hp488ljhy777151yj9il3k2pk

2017 Academy og VIA Efter- og videreuddannelse inviterer til en række gratis morgenmøder i samarbejde med spændende attraktioner.

Tema: Med hjertet som kompas: ledelse af kreative medarbejdere og frivillige
Den 22. januar 2017, Filmbyen i Aarhus

Kulturlivet er fyldt med ildsjæle, der sjældent mangler gode ideer. Det kan være engagerede medarbejdere såvel som frivillige med mere eller mindre fast tilknytning til en kulturorganisation. Som leder kan det være en balancegang, dels at skabe rum for både medarbejdere og frivillige, dels at lede mennesker med meget på hjerte. Hvordan får vi som ledere det bedste ud af ildsjælene – hvordan skaber vi mulighed for, at kan de lyse klart og længe og ikke brænde hurtigt ud?

På morgenmødet vil vi sætte fokus på kreativitet, motivation og organisering. Som deltager får du på mulighed for at reflektere over egen rolle og inspiration til at arbejde videre med konkrete handlinger.

Festivalplatformen this. og Ideas Lab

Filmby Aarhus inviterer os med på en udviklingsrejse, hvor vi får et indblik i tankerne bag, samt arbejdet med festivalplatformen this. og inkubatormiljøet Ideas Lab.

De vil præsentere begge cases, men også tankerne om, hvorledes de kan understøtte og lade sig styrke af hinanden, ved Chris Kroer Jensen, Projektleder Filmby Aarhus.

Læs mere og tilmeld dig her. Tilmeldingsfrist: 10.01.2018

Der afholdes i alt fire morgenmøder. Læs mere om dem her i folderen: