Med hjertet som kompas. Digitaliseringens muligheder i det moderne samfund

Skærmbillede-2017-03-01-kl.-19.27.48-n4y3pu2z7eawt6478hp488ljhy777151yj9il3k2pk2017 Academy og VIA Efter- og videreuddannelse inviterer til en række gratis morgenmøder i samarbejde med spændende attraktioner.

Tema: Med hjertet som kompas: digitaliseringens muligheder i det moderne samfund.
Den 26. februar 2018, VIA Campus Aarhus C

Fremtidens kulturforbruger er altid online, på vej og dannet i at indgå i de skabende processer. Hvad betyder den lette adgang til kommunikation, digitale fællesskaber, digitale muligheder og kundernes forventninger, strategisk produktudvikling og måske for eksistensen af kulturproduktion som vi kender den i dag? Og hvordan ledes transformationsprocessen, hvis det er en transformationsproces?

The Animation Workshop

Mød og oplev konkrete projekter fra The Animation Workshop, hvor digitalisering skaber og/eller har skabt nye muligheder.
The Animation Workshop/VIA – Center of Excellence for Animation, Visualisation and Graphic Storytelling, er en af Europas førende klynger på animationsområdet. Aktiviteterne spænder over uddannelse, talentudvikling, kulturudvikling, forretnings- og erhvervsudvikling, alt sammen med animation som kerne.

Læs mere og tilmeld dig her. Tilmeldningsfrist: 20.02.2018

Der afholdes i alt fire morgenmøder. Læs mere om dem her i folderen: