Lovlig markedsføring på sociale medier

unnamed-1

Hvad siger loven, når du markedsfører din virksomhed på de sociale medier? Bliv klædt ordentligt på, inden ny markedsføringslov træder i kraft fra juli 2017.

Den 1. november rykker DAFI Tuesday til Aarhus for at stille skarpt på markedsføringslovgivningens do’s and dont’s på dine sociale medier.

I samarbejde med Dansk Mode & Textil byder Danish Fashion Insititute velkommen til advokat Christian Ameland Nielsen, som i denne særudgave af DAFI Tuesday guider dig igennem gråzonen af markedsføringslovgivning, og hvad det betyder i praksis, så du kan begå dig lovligt på de sociale medier.

Bliv skarp på lovgivningen

Du  vil blive klogere på

  • Markedsføring fra virksomhedens profil
  • Markedsføring fra en personlig profil for virksomhedens produkter
  • Bannerreklamer og blogs
  • Blogs på sociale medier
  • Markedsføring på sociale medier over for personer under 18 år

Foredragsholder

Christian Ameland Nielsen er advokat hos Patrade A/S og har i en årrække rådgivet inden for online markedsføring, herunder rådgivning til virksomheder omkring e-handel, der er rettet mod forbrugerne. Christian har derfor også et grundigt kendskab til både ophavsretten og markedsretten både i generel henseende men også specifikt på sociale medier.

Praktisk

Arrengementet afholdes den 1. november kl. 9.00-10.00 hos VIA Aarhus, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus, lokale: C4.41
Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 31. oktober (husk at oplyse navn, CVR-nr. og titlen på oplægget)
Det er gratis at deltage, forudsat virksomheden besvarer det eftersendte spørgeskema