IWDK17: Stories about design and innovation between Japan and Denmark

Stories about design and innovation between Japan and Denmark

Internet Week Denmark 2017 Event: Ved at fortælle nye historier om den teknologiske udvikling og design i Japan, vil der sættes et spotlight på muligheder, ligheder og udfordringer for arbejdet med Japan, fra et dansk perspektiv.

Arrangementet vil blive opdelt i fire hovedsegmenter:

Visualising a New Perspective on Japan (foreløbigt)
Denne diskussion vil fokusere på, at præsentere og forklare mindre kendte fakta om Japan, baseret på idéen om, at forstå denne form for baggrund for at opdage nye muligheder.

Japan Untouched
Denne snak vil modregne nogle af de fælles værdier, som ses i Japan og Danmark, hvorefter nogle nylige succes tilfælde af danske virksomheder vil blive præsenteret, samt andre ikke-japanske aktører, der bevæger sig ind i Japan. Ud fra disse cases, vil det være muligt at trække nogle nøglefaktorer til at opnå fremgang frem.

Workshop Activity (foreløbigt)
Tre timer kan føles som lang tid, derfor vil I blive introduceret for nogle hands-on aktiviteter, også for at fremme diskussionen om forskelle og ligheder mellem de to kulturer.

Designing a Bridge to Japan
Med et fokus på aktiviteterne i det digitale bureau Infobahn, vil snakken præsentere cases om internationale opgaver. Ved at dykke ned i hvad der har virket og hvad der har været en udfordring, vil det japanske erhvervsmiljø blive præsenteret fra et indvendigt perspektiv.

Key Take-Aways

  • Perspektiver på Japan som ellers sjældent kommer ud
  • Insights om, hvad der virker og hvad der ikke gør i Japan
  • Eksempler på samarbejde

Dato
Lørdag den 22 april
kl. 06:00-09:00

Sted
Filmbyen 4,  8000 Aarhus C

Pris
Gratis

Læs mere om dette arrangement og om Internet Week Denmark 2017 her.