IWDK17: Seminar om humanoide robotter

Seminar om humanoide robotter

Med udgangspunkt i robotten Pepper, vil dette seminar kigge på de praktiske erfaringer og muligheder med humanoide robotter.

Kunstig intelligens og robotter kommer i de næste år, til at vende op og ned på opganisationer og samfundsstrukturer over hele verden. Mange jobfunktioner og virksomheder vil forsvinde – og nye opstå.

Humanoide robotter er fællesbetegnelsen for robotter der udadtil ligner mennesker, og området har de seneste år udviklet sig fra at være kuriøse prototyper til kommercielle produkter. Robotterne anvendes allerede i dag som interaktive informationsstandere, til at understøtte salg i butikker, indenfor velfærdsområdet mm.

De fleste mennesker er fascinerede af robotter, og undersøgelser fra detailhandlen viser, at der er 30 gange flere interaktioner om dagen mellem et menneske og robot i forhold til at andre digitale enheder. Teknologien bliver stadig mere avanceret, og man forventer samtidig en årlig reduktion i prisen på -26%. Disse tendenser gør at man forventer at markedet når 10 milliarder euro i 2025.

Key Take-Aways

  • Hvad er humanoide robotter og hvilke andre typer findes der på markedet
  • Praktiske eksempler på, hvad humanoide robotter bruges til
  • Hvordan kommer man i gang

Dato
Torsdag den 20. april
kl. 14:00-16:00

Sted
Dokk1. Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus C

Pris
Gratis

Læs mere om seminaret og om Internet Week Denmark 2017 her.