GROWING | DIGITAL WORLDS

Growing

GROWING DIGITAL WORLDS er målrettet ledere i etablerede virksomheder, der arbejder med digitale universer, med ambitioner om at udvikle og styrke deres forretning. Forløbet giver dig, som deltager, inspiration til at udvikle din virksomheds forretningsstrategi samt redskaber til at styrke dit arbejde med forretningsmodeller, markedsfit og finansiering. 

GROWING DIGITAL WORLDS har til formål at udforske de forretningsmæssige spilleregler for virksomheder, der lever af at udvikle digitale universer. Forløbet har til formål at klæde dig, som deltager, bedre på til at udvikle din virksomhed og dit univers. Gennem forløbet vil du derfor blive både inspireret og bedt om at udforske, udfordre og udfolde de spilleregler, der gælder.

Program

Session 1

Christian Fonnesbech har mange års erfaring i krydsfeltet mellem spil og film. Han har over 35 kommercielle produktioner på sit CV og har i de seneste år brugt sin erfaring til rådgiver om strategi for digitale producenter.

Session 2

Poul Frøjk Knudsen, marketing manager for LEGO Boost, vil dele sine erfaringer med forbinde LEGOs mange fans med deres både fysiske og digitale univers.

Hannes Jakobsen, konsulent hos Hamojak i Berlin, vil dele sine erfaringer med at markedsføre gennem visuelle virkemidler, især YouTube som kanal og influencer marketing, som strategisk greb.

Session 3

Anders Morgenthaler står bag WulffMorgenthaler-universet og er medstifter af animationsselskabet Copenhagen Bombay. Han vil dele erfaringer på kryds og tværs af den digitale indholdsverden med at udvikle og etablere digitale universer.

Tidspunkt

GROWING DIGITAL WORLDS bliver gennemført i efteråret 2017. Forløbet består af tre sessioner, hvor den første vil ligge i oktober og det samlede forløb strække over to måneder. Alle sessioner foregår i tidsrummet kl. 12.00-16.00.

Tilmelding 
GROWING DIGITAL WORLDS er målrettet ledere af virksomheder, som udvikler digitale universer, med ambitioner for deres forretning. Hver virksomhed kan deltage med 1-2 personer på ledelsesniveau.

Forløbet er gratis for din virksomhed, såfremt den ligger i Region Midtjylland.

GROWING DIGITAL WORLDS udbydes af Interactive Denmark i samarbejde med More Creative. Forløbet faciliteres af Seismonaut, der har speciale i forretningsudvikling inden for de kreative erhverv.

Tilmelding sker ved at udfylde denne blanket: Tilmelding til Growing Digital Worlds.

Læs mere om forløbet her.