Future Living

Future Living

Præsenteret af The Architecture Project og More Creative

Future Living skaber og eksperimenterer sig frem til fremtidens byrum i samarbejde med kommuner, arkitekter og regionens borgere. Gennem midlertidige installationer, prototyper og byrumsprojekter demonstrerer Future Living arkitekturs evne til at tackle store samfundsmæssige udfordringer.

I 2017 bliver projekter og resultater præsenteret på en udstilling, der rejser gennem regionen. Seks byer er værter for samtalesaloner, der fungerer som tretimers åbne debatter, hvor der bliver skabt dialog og netværk mellem arkitekter, forskere, udviklere og andre fagfolk. Salonerne fokuserer på lokale udfordringer og handler om alt fra bæredygtig vækst i byerne, omdannelse af byzoner og udvikling gennem kultur, velfærd og cirkulær økonomi.

Dato
Januar og hele året

Venue
Forskellige kommuner rundt i regionen

Publikum
Alle


Forretningsperspektiv

RISING Architecture Week og Future Living skal bidrage til at nytænke vores samfund, vores byer og liv ved at bruge arkitektur til at løse nogle af vores største udfordringer.

Det globale marked står overfor de samme udfordringer og leder efter samme smarte løsninger, så her er et stort potentiale for deltagere i de events til at gøre forretning på det globale marked.

Ambition med projekterne er at udvikle nye markeder for lokale og globale kreative virksomheder ved at styrke professionel matchmaking og internationalisering, samt at dansk arkitektur og byggeri skal vækste og gøre Region Midtjylland til et internationalt og ledende forum for kreative virksomheder og arkitektur.

Denne side vil blive opdateret i takt med, der frigives mere information om arrangementet. Se alle de spændende events fra kreative erhverv, der holdes i regi af Aarhus 2017 her.

 

Dette event er en del af Aarhus 2017's officielle eventpogram. Se hele Aarhus 2017's eventtema ‘Kreative Erhverv’ her