Fish-Á-Deli Circus

Fish-Á-Deli Circus

En del af Europæisk Gastronomiregion 2017
Præsenteret af SMAG og More Creative

Træd nærmere, mine damer og herrer! Et madcirkus kommer til regionen! Danmark oplever en rivende udvikling i kulturen omkring lokale madpatrioter, kokke og madelskere. Måltidet og det dækkede bord er blevet populære samlingssteder i Danmark og i resten af verden.

Gennem vores arbejde med Fish-á-Deli Circus gør vi op med den normale kontakt mellem gæster og kokke. Uden tjenere og menukort laver vi en inddragende og formidlende forestilling, hvor fisk, der er fanget på en bæredygtig måde og tilberedt med regionens lokale råvarer, bliver kernen i forestillingen. Scenografien er et omrejsende cirkus – den slags, man måske kunne opleve i starten af 1900-tallet, med musikere, en cirkusdirektør, heste, en stærk mand, en underlig udlænding og alverdens balancekunstnere!

Det er ren magi og fabelagtig mad på én gang, når cirkus kommer til byen.

Dato
Maj – September

Sted
Forskellige kommuner rundt i regionen

Publikum
Alle


Forretningsperspektiv

En del af projektet er et samarbejde med turistattraktionen Kattegatcentret, der formidler viden til børn. Via folkeskolerne vil Fish-á-deli Circus arbejde på at skabe større opmærksomhed og forståelse for de forskellige arter af spisefisk. Og gennem den mad, som tilbydes på Kattegatcentret, vil projektet udvikle og nytænke menuen til de besøgende og den madoplevelse, de får.

Fish-á-deli Circus’ 10-retters optræden vil skubbe grænserne for, hvordan mad kan serveres. Hver dag arbejder tusindvis af kokke i Danmark på at optimere deres ekspertise, og denne optræden vil udforske rammerne for og psykologien bag den komplette madoplevelse endnu mere.

Denne side vil blive opdateret i takt med, der frigives mere information om arrangementet. Se alle de spændende events fra kreative erhverv, der holdes i regi af Aarhus 2017 her.

Dette event er en del af Aarhus 2017's officielle eventpogram. Se hele Aarhus 2017's eventtema ‘Kreative Erhverv’ her