Få foden inden for på det kinesiske marked

Eksporter til Kina

Kunne du tænke dig at opnå viden om det kinesiske marked? Eller er du allerede på markedet og vil vide mere fra Kina-kyndige virksomheder?

Partnerskaberne i More Creative og Lifestyle & Design Cluster inviterer til informationsmøde den 17. januar 2017 om at få foden inden for på det kinesiske marked.

Få erfaringer fra internationale danske virksomheder

Informationsmødet byder på caseoplæg fra erfarne danske virksomheder, der alle har haft succes med at træde ind på det kinesiske marked.

Hør blandt andre

  • Designvirksomheden Hans Thyge & Co fortælle om deres erfaring med brand og produktudvikling i Kina og om, hvordan de har succes med deres butiksfranchisekoncept Mexart.
  • Den internationalt anerkendte arkitektvirksomhed Schmidt Hammer Lassen gæster også mødet for at fortælle om tegnestuens første erfaringer med at indtræde det kinesiske marked.
  • EF Consult, som med hands on-viden om online markedsføring i Kina vil fortælle om, hvordan man som virksomhed kan bruge sociale medier og e-commerce til effektiv brandopbygning, mersalg og forståelse for den kinesiske forbruger.
  • Konsulentvirksomheden AsiaCorp, der har ekspertise inden for franchising, distribution, brandmanagement og detailhandel, vil også gæste mødet for at dele ud af deres erfaringer om det kinesiske marked generelt samt præsentere konkrete kundecases inden for fashion, jewelry og accessories.
  • Støtteprogrammet Midtnet, som vil fortælle om muligheden for at få støtte til udvikling af nye produkter eller løsninger målrettet det kinesiske marked.

Program

13:30 Registrering og kaffe
14:00 Velkomst
14:10 Hans Thyge & Co v/ Hans Thyge Raunkjær og Ivan Fuusgaard Sørensen
14:30 Schmidt Hammer-Lassen v/ Rasmus Duong-Grunnet, Associate
14:50 AsiaCorp v/Peter Dresing, Stiftende partner
15:10 EF Consult v/ Niels Christian Flintholm, Konsulent
15:40 Midtnet v/ Louise Krogh Johnson

Tid og sted

Arrangementet er gratis og afholdes den 17. januar 2016 kl. 13.30 – 16.30 i HEADSTART FASHION HOUSE, Mindet 4, 8000 Aarhus C. Tilmelding sker her.

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Jesper Rasch på jesper@ldcluster.com og 50925094.

 Læs mere og download flyer om arrangementet her.