Creativity World Forum

Creativity World Forum

Præsenteret af Culture Works, House of Holmberg og Martin Thim i samarbejde med Aarhus 2017 og Districts of Creativity

Det årligt tilbagevendende Creativity World Forum (CWF) samler kreative hoveder, fantastiske idéer og geniale teknologier for at sætte gang i en bedre fremtid. I november 2017 holdes CWF for første gang i Danmark.

Konferencen, der er det globale netværk Districts of Creativitys årlige topmøde, slår dørene op for nogle af verdens mest inspirerende, kreative og opfindsomme mennesker.

I 2017 er temaet ’Creative Resilience – How to Use Creativity to Develop Cities on the Rise’. Vi går i dybden med byen, dens virksomheder og mennesker og fokuserer på, hvordan man kan integrere kreative greb, når man udvikler steder, hvor folk skal bo, arbejde og leve.

CWF bliver et to dage langt overflødighedshorn af spændende foredrag, masterclasses, samskabende aktiviteter og events rundt i hele byen. Som kulturhovedstad er Aarhus og Region Midtjylland fast besluttet på at benytte kreativitet til at fremme bæredygtighed for mennesker og steder.

Kom og vær med, hvis du arbejder eller kunne tænke dig at arbejde med kreativitet i praksis, som virksomhed eller forskningsprojekt, eller hvis du har lyst til at blive inspireret og udfordret og samtidig lære mere om, hvad kreativitet kan tilbyde dig.

Creativity World Forum er en gennemgribende oplevelse forankret i tre udfordringer, som udfoldes gennem et mix af inspirerende foredrag og spændende kreative sessioner rundt i byen. Læs mere om de tre udfordringer her.

 

Dato
1. – 2. november

Venue
Musikhuset Aarhus og forskellige andre steder i Aarhus

Læs mere her.


Forretningsperspektiv

Creativity World Forum 2017 er en enestående mulighed for virksomheder i Region Midtjylland til at samarbejde ved at bruge kreativitet til byudvikling. Creativity World Forum ønsker at vise potentialet i de kreative erhverv frem for hele verden og samtidig lære af viden og idéer fra hele verden.

Kreativitet kan defineres som anvendt fantasi, og det er en vigtig ingrediens, som findes i den form for innovation, vi er nødt til at omfavne for at løse globale udfordringer. Heldigvis er kreativitet en ressource, der ikke kan opbruges – jo mere du bruger, jo mere har du!

Temaet “Creativity Resilience” sætter fokus på kreativitet i den virkelige verden. Med Creativity World Forum 2017 ønsker Region Midtjylland at fremhæve ideen om et kreativt hub i regionen – et samlingspunkt, som kontinuerligt skal udvikle stærke kreative evner.

Creativity World Forum ønsker at etablere et sted med stærk international identitet, hvor kreative virksomheder kan vækste og bidrage til vores samfund.

Denne side vil blive opdateret i takt med, der frigives mere information om arrangementet. Se alle de spændende events fra kreative erhverv, der holdes i regi af Aarhus 2017 her.

Dette event er en del af Aarhus 2017's officielle eventpogram. Se hele Aarhus 2017's eventtema ‘Kreative Erhverv’ her