ANYbody

Anybody

En Aarhus 2017 og More Creative-event
Præsenteret af Danish Fashion Institute, Femmes Régionales, Ane Lynge-Jorlén og Headstart Fashion

ANYbody er en oplevelse, der stiller spørgsmål ved vores syn på kroppen. I samarbejde med nogle af de største talenter inden for dansk mode og kunst vil Yoke og Danish Fashion Institute udfordre vores syn på vores krop og den måde, vi udtrykker os selv på i 2017. Projektet er en oplevelse i to dele – den ene i den fysiske verden – den anden i den digitale. Begge gør brug af overraskelseselementer for at få budskabet frem.

Kroppen møder teknologien

Hvad betyder vores krops og det omgivende miljøs begrænsninger, når teknologien slippes løs? Tilbyder teknologien en anderledes tankegang, en anden opfattelse af, hvem vi er, og hvad vores muligheder er? Giver den os frihed? Ved hjælp af kropssporing i realtid giver vi brugere mulighed for at udforske sig selv i en anden krop.

Kroppen møder den fysiske verden

En udforskning af kroppen, der udfordrer vores forventninger til måden, vi klæder os på. ANYbody undersøger muligheden for at ændre vores fælles forståelse af den menneskelige silhuet, og hvordan vi klæder os, ved at skabe højst usædvanlige mannequiner. Mannequinerne bliver udstillet rundt omkring i Aarhus’ gader, så publikum vil møde dem, der hvor de færdes til daglig.

Samarbejde

ANYbody kobler spirende talenter og lokalt etablerede brands for at sætte kreative udbrud sammen med praktisk erfaring og viden.

Projektet er udarbejdet af Danish Fashion Institute i samarbejde med Femmes Régionales, Ane Lynge Jorlén, Salling og Headstart Fashion. Gruppen af de 15 design- og kunsttalenter er nøje udvalgte af en fagjury bestående af designchef for Kvadrat, Stine Find Osther, modekurator og forsker, Ane Lynge-Jorlén og direktør i Femmes Régionales, Mie Albæk Nielsen.

Udvalgte værker vækkes dagligt til live i Sallings vinduer på Søndergade i Aarhus, hvor de vil blive en del af bylivet.

Dato
1. april – 9. april
Udstillingen løber over ni dage med daglige live-performances de første fem dage.

Sted
Salling, Søndergade 27, 8000 Aarhus C

Publikum
Alle

Få mere information om eventen her.


Forretningsperspektiv:

I en tid med massiv disruption og innovation er nye ideer, former og processer velkomne adspredelser fra erhvervslivet, som vi kender det. ANYbody fokuserer på den næste generation af talentfulde og kreative sind.

ANYbody bygger bro mellem mode, kunst, arkitektur og tekstildesign og udfordrer danske talenter til at indarbejde deres magi i de mest ekstreme former for mode. Alle designere i ANYbody har til formål at producere et kostume, der vil udfordre grænserne for den menneskelige silhuet for at udfordre vores opfattelse af verden langt ud over branchens normer og måden, vi normalt tænker forretning.

ANYbody ønsker at give Aarhus og Region Midtjylland en uforglemmelig oplevelse ved at introducere uopdagede og kommende talenter samt fremvise en ekstrem forestilling af kreativitet, der vil inspirere og berige de kreative industrier. Ved at fremvise de bedste kreative idéer er hensigten at inspirere erhvervslivet til at skabe arbejdspladser for talentfulde unge mennesker og samtidig få erhvervslivet til at indse, at de bidrager til at gentænke og udvikle moden ved at inddrage nyt liv og innovative løsninger.

Denne side vil blive opdateret i takt med, der frigives mere information om arrangementet. Se alle de spændende events fra kreative erhverv, der holdes i regi af Aarhus 2017 her.

Dette event er en del af Aarhus 2017's officielle eventpogram. Se hele Aarhus 2017's eventtema ‘Kreative Erhverv’ her