Viborg Animation Festival

Den 5. Viborg Animation Festival

En Aarhus 2017 Festival Event
Præsenteret af The Animation Workshop/VIA UC, Viborg Kommune og More Creative

Viborg Animations Festival bringer en verden af fantasi og historiefortælling til live i samarbejde med nogle af verdens allerbedste animatorer. I løbet af en weekend hylder Viborg Animations Festival animationsmediets muligheder og viser, hvordan animation ikke bare er underholdning, men et medie, der er velegnet til at formidle det, der ellers er svært at få sagt og vist. Festivalen præsenterer nye værker, kortfilm, dokumentarformater og animationsværktøjer.

Viborg er hjemsted for den prisvindende The Animation Workshop, der er kendt som innovationscenter for alt, hvad der har med animation at gøre, herunder analoge og digitale platforme. Det er også her, Arsenalet har til huse; et sted for virksomheder, der flytter animationens grænser inden for underholdning og industri. Festivalen sætter spot på Viborg med udendørs fremvisninger og events.

Dato
25. september – 1. oktober

Sted
Forskellige steder, Viborg

Publikum
Alle

Læs alt om animationsfestivalen her.


Forretningsperspektiv

Viborg Animation Festival 2017 vil præsentere tre symposier, et Industry Forum, og et Game EXPO, som alle er designet til at fremme videndeling, inspiration og networking. Overbevisende foredrag og lektioner om animation, film og visualisering som et didaktisk værktøj vil bidrage til hands-on workshops.

Det 150-årige jubilæum for de diplomatiske relationer mellem Danmark og Japan vil være i fokus under festivalen og inkludere forummet Animation & 360 for større danske og  japanske virksomheder fra underholdningsbranchen.

Viborg Animation Festival har spillet en større rolle i udviklingen af inkubationer og iværksætterånd i Viborg, og festivalens vækst og succes vil være en forbindelse til erhvervsudvikling i hele Region Midtjylland i fremtiden.

Denne side vil blive opdateret i takt med, der frigives mere information om arrangementet. Se alle de spændende events fra kreative erhverv, der holdes i regi af Aarhus 2017 her.

Dette event er en del af Aarhus 2017's officielle eventpogram. Se hele Aarhus 2017's eventtema ‘Kreative Erhverv’ her