Arkitektur – The Architecture Project

tapFormål

The Architecture Project er en klynge for arkitektur og byudvikling, som har til formål at gøre byer bedre. The Architecture Project skaber forretning, innovation og international eksponering undervejs.

Klyngen arbejder på at løse store samfundsmæssige udfordringer ved hjælp af arkitektur. Det skaber værdi for alle med interesse i den danske arkitekturbranche, og The Architecture Project medvirker til at skabe byer og samfund, der er gode at leve i.

Hvordan?

Klyngen arbejder sammen på tværs af discipliner og sektorer og udvikler helt tiden evnen til at ­arbejde innovativt og med nye forretnings­modeller. Det sker gennem workshops, B2B-events, netværksarrangementer og udviklingsprocesser. Det gælder ikke mindst, når klyngen rejser rundt i regionen med det mobile udviklings­laboratorium og sammen med borgere og kommuner finder løsningen på lokale by-udfordringer.

Samtidig sikrer The Architecture Project en bred eksponering af dansk arkitekturs evne til at løse udfordringer inden for velfærd, mobilitet og urbanisering – både herhjemme og i udlandet. The Architecture Project arrangerer udstillinger, internationale pressedelegationer og festival­arrangementer, for eksempel forårsudstillinger i Hamborg og den nye nationale arkitekturuge RISING Architecture Week i september 2015.

Hvem?

Klyngens medlemmer tæller tegnestuer, kommuner, forskningsinstitutioner og andre med en interesse i at bruge arkitektur til at løse store samfundsmæssige udfordringer. The Architecture Project er forankret i Midtjylland, men arbejder både nationalt og internationalt.

Samarbejdspartnerne er på nuværende tidspunkt: Shl, AART, CEBRA, KRADS, TRANSFORM, Arkitema, C.F. Møller, Sleth, Friis og Moltke, Kjær og Richter, Aarstiderne, Kollision, Aarhus Arkitekterne, Brabrand Boligforening, Schønherr, Møller og Grønborg,  (CUBO) – TBC, Aarhus Kommune, Herning Kommune, Arkitektskolen Aarhus, Aarhus Universitet/Smart Cities og Erhverv Aarhus.

Kontakt

The Architecture Project
Direktør Carina Serritzlew
Mail: cs@thearchitectureproject.dk
Telefon: 89 36 01 79
Web: www.thearchitectureproject.dk
Facebook: facebook.com/thearchitectureproject