Arkitektur – The Architecture Project

tap
Formål

The Architecture Project (TAP) fungerede som klyngeorganisation for virksomheder, kommuner og forsknings- og uddannelsesinstitutioner inden for arkitektur og byggeri. TAP arbejdede for at styrke dansk arkitektur og byggeri ved at bringe branchens aktører sammen.

Fremgangsmåde og initiativer

The Architecture Project arbejdede for at skabe arbejdspladser og meromsætning i branchen. Det skete gennem en række erhvervsfremmende aktiviteter for TAPs medlemmer.

Dansk arkitektur er en international styrkeposition, og danske arkitekter har stærke kompetencer inden for urbanisering, mobilitet, transformation og velfærd. Det er områder, hvor der i årene fremover forventes en øget global efterspørgsel. The Architecture Project arbejdede for at fremme eksport af branchens løsninger til det globale marked.

The Architecture Project samarbejde endvidere med kommunerne om at skabe nye løsninger på konkrete, lokale udfordringer eller globale, samfundsmæssige udfordringer. Det skete gennem professionel matchmaking og facilitering af udviklingssamarbejder på tværs af sektorer og erhverv.

TAP er i dag ophørt.

For yderligere information, skriv til:

info@morecreative.dk