The Architecture Project

The Architecture Project

Formål

The Architecture Project er en klyngeorganisation for virksomheder, kommuner og forsknings- og uddannelsesinstitutioner inden for arkitektur og byggeri. Vi arbejder for at styrke dansk arkitektur og byggeri ved at bringe branchens aktører sammen.

Fremgangsmåde og initiativer

The Architecture Projekt arbejder for at skabe arbejdspladser og meromsætning i branchen. Det gør vi gennem en række erhvervsfremmende aktiviteter for vores medlemmer.

Dansk arkitektur er en international styrkeposition, og danske arkitekter har stærke kompetencer inden for urbanisering, mobilitet, transformation og velfærd. Det er områder, hvor der i årene fremover forventes en øget global efterspørgsel. The Architecture Project arbejder for at fremme eksport af branchens løsninger til det globale marked.

The Architecture Project støtter kommunerne i at skabe nye løsninger på konkrete, lokale udfordringer eller globale, samfundsmæssige udfordringer. Det sker gennem professionel matchmaking og facilitering af udviklingssamarbejder på tværs af sektorer og erhverv.

Join us!

The Architecture Project styrker relationen mellem forsknings- og uddannelsesinstitutionerne og virksomhederne og kommunerne. Det gør vi ved at bringe kandidater og forskere sammen med virksomheder og kommuner, som får styrket kompetencer og løsninger til fælles gavn.

Som medlem får du adgang til forretningsudviklingsforløb, professionel matchmaking og en række eksportfremstød i ind- og udland, herunder internationale presseevents, erhvervsdelegationsbesøg, eksportfremstød og B2B- events.

Kontakt

mc-ps-serritslew

Partnerskabsleder
Direktør Carina Serritzlew
cs@thearchitectureproject.dk
+ 45 89 36 01 79

Facebook-ikonWeb-ikon