HEADSTART FASHION sætter nu fokus på forretningsudvikling

HEADSTART FASHION

Modebranchen i Aarhus og Region Midtjylland har et enormt potentiale. Det blev understreget den 6. november hvor HEADSTART FASHION præsenterede endnu et spændende seminar. Denne gang var omdrejningspunktet modeblogging og rammerne var konferencesalen på kunstmuseet ARoS. Formålet var at skabe opmærksomhed omkring blogging og modevirksomhedernes muligheder for at arbejde strategisk med bloggerne. Seminaret blev mødt med stor begejstring og 150 tilmeldte.

Seminaret var hovedsageligt rettet mod virksomheder i modebranchen og 50 lokale/regionale mode & livsstil brands og butikker var repræsenteret med en eller flere personer. Eksempler på fremmødte brands var POMPdeLUX, MOS MOSH, Bestseller, Sand, Bisgaard, Minimum, Hummel, Bertoni, Eva & Claudi, From a journal og Samsøe & Samsøe.

”From Fashion To Business”: Bliv klædt på til at drive forretning i modebranchen

Den 20. november 2014 starter det første forretningsudviklende forløb i regi af HEADSTART FASHION ”From Fashion To Business”. Forløbet er fordelt på tre forskellige datoer og venues. Så savner du redskaber til forretningsudvikling i modebranchen? Ønsker du flere kunder, højere indtjening og bedre adgang til distribution og knowhow om internationale markeder? Så er HEADSTART FASHIONs skræddersyede forløb noget for dig!

Forløbet er specielt relevant for virksomheder som:

  • Ønsker at få hands-on rådgivning om de juridiske og forretningsmæssige aspekter, der knytter sig til kommercielle partnerskabsaftaler.
  • Ønsker at netværke og erfaringsdele med andre nye virksomheder i modebranchen.
  • Ønsker at skabe nye relationer til de etablerede modevirksomheder i Region Midtjylland.

Med forløbet ønsker vi i HEADSTART FASHION at afprøve en model for forretningsudvikling. Vi glæder os derfor meget til erfaringerne og samarbejdet med både små og store modevirksomheder, LETT advokater, Patent –og Varemærkestyrelsen og Manto A/S.

 ”Strategic Design Practice”

Med start den 25. november 2014 kickstarter HEADSTART FASHION i samarbejde med VIA et ”Strategic Design Practice” forløb. Strategic Design Practice (SDP) er en innovativ procesmodel, som kombinerer designerens mindset i tilgangen til problemløsning med en forretningsorienteret tilgang til research og beslutninger. Modellen tager udgangspunkt i helhedstænkning af teknologi, mennesker og økonomi og er kendetegnet ved kreative og tværfaglige arbejdsmetoder og værktøjer.

Masterclass’en forløber over to sessioner à to dage og køres af et kompetent hold af undervisere og ”nøddeknækkere”, bestående af: Paul McElhron (Marketing & Branding v/ VIA University College), Jørgen Rasmussen (Associate Professor, Department for Design v/ Aarhus School of Architecture) og Silje Kamille Friis (Industriel Designer, ph.d).

 

Kontakt venligst Christian Chapelle på chc@aarhus.dk eller tlf 29204257 for mere information.

Du kan få mere information om HSF her:

www.headstartfashion.com

www.facebook.com/headstartfashion

www.fashionunit.dk

Instagram