HEADSTART FASHION – lige nu

HEADSTART FASHION

HEADSTART FASHION (HSF) er i fuld gang med at støbe et stærkt fundament, som kan bære den fortsatte udvikling af modesatsningen i Region Midtjylland. HSF arbejder kontinuerligt på at skabe udvikling via netværk og samarbejde med henblik på at fremme stærke budskaber og udvikling i modebranchen.

 

Tre nedslag i august har været med til at understrege HSFs position:

Creative Executive Club-arrangementet d. 21. august 2014

Blev afholdt ved LETT Advokater. Bent Hansen åbnede arrangementet og markerede derved regionens satsning på og opbakning til de kreative brancher. Creative Executive Club er udviklet af More.Creative i samarbejde med Erhverv Aarhus og byder på en perlerække af internationale og nationale meningsdannere og kreative personligheder. HSF var blandt de udvalgte talere til mødet. Her berettede Christian Chapelle om HSFs initiativer og visioner.

Udover HSF og Bent Hansen var Anders Byriel (dir. Kvadrat) blandt talerne sammen med direktør ved New Economy i Manchester, Mike Emmerich. Emmerich fortalte om sine erfaringer med at fremme vækst i Manchester-området.

Advisory Board-mødet d. 22. august 2014

HSF deltager løbende i spændende møder. Et af de mest interessante møder var Advisory Board mødet d.22. august 2014. Branchen mødte talstærkt frem og væsentlige kommende satsninger blev præsenteret og kommenteret – herunder et forretningsudviklingsforløb (from fashion to business) i samarbejde med LETT Advokater og et masterclass-forløb (fokuseret specialist-forløb) i samarbejde med VIA Teko Design & Business. På mødet var der desuden besøg af Erhvervs- og Vækstministeriet, som følger HSFs aktiviteter.

Udgivelsen af NOTE Magazine d. 28. august

Det har ulmet længe, men nu er det en realitet. Det første rigtige eksemplar af mode & livsstils magasinet NOTE Magazine blev publiceret torsdag d. 28. august 2014. Det Aarhus-baserede magasins primære fokus er at bidrage med “et magasin med et stærk visuelt udtryk og indhold, som forener stil med substans”. NOTE har netop landet en national distributionsaftale og arbejder kontinuerligt på at styrke den indholdsmæssige, æstetiske og kommercielle del af magasinet. Nye ambitiøse tiltag som NOTE Magazine er med til at synliggøre Region Midtjylland som et mode-hotspot.

Chefredaktør Christina Faaborg udtaler:

”Lysten til at starte et nyt modemagasin med base i Aarhus har været der længe. Med hjælp fra HEADSTART FASHION er vi midt i at realisere vores drøm. Både sparringen og det netværk, som vi får fra HSF, er uvurderlig for os. Og netop nu, hvor der sker så meget på modefronten i Danmarks næststørste by, er grobunden for vores initiativ til stede. Vi er glade for at være en del af HEADSTART FASHIONs ambition om at samle modebranchen i Aarhus og Midtjylland. “

X-tra

HEADSTART FASHION har netop fået produceret en ny promotionfilm: